CITIRE

Ana Ularu impresionează printr-o apariție sexy la ...

Ana Ularu impresionează printr-o apariție sexy la premiera filmului „Siberia“

Actriţa Ana Ularu a avut o apariţie foarte sexy la premiera din New York a filmului „Siberia“, în care joacă alături de Keanu Reeves. Pe covorul roşu, starul american a lăudat-o încă o dată pe româncă, dezvăluind că momentele sale preferate de la filmări au fost cele în care a lucrat cu ea.

„Momentele mele preferate din munca la filmul «Siberia»… Aş putea spune că au fost cele în care am lucrat cu Ana Ularu, care o joacă pe Katia. Am avut o mulţime de scene extrem de intime şi încrederea pe care am avut-o unul în celălalt…şi intimitatea pe care a trebuit să o jucăm… Iar frigul, da, a ajutat la intensificarea lucrurilor, ne-a apropiat şi mai mult.“ , a declarat Keanu Reeves despre Ana.

Românca a arătat extraordinar pe covorul roşu, într-o ţinută sexy şi de bun gust

Sursa adevarul.ro

Alături de Ana Ularu, pe covorul roșu i-am întâlnit pe S Veronica Ferres, Keanu Reeves, Pasha D. Lynchnikoff şi regizorul Matthew Ross, care au participat la premiera de la New York a thrillerului romantic „Siberia“, conform adevarul.ro.

Sursa www.tvmania.ro

Ana Ularu este una dintre actriţele din România care se bucură de apreciere peste hotare, reuşind în ultimii ani să-şi îmbogăţească filmografia cu producţii străine de succes. Cel mai recent, actriţa a fost lăudată pentru rolul din serialul NBC „Emerald City“, inspirat de povestea „Vrăjitorul din Oz“ şi în care o joacă pe Vrăjitoarea cea Rea din Vest.

Sursa www.tvmania.ro

Iată aparițiile ce au consacrat-o pe frumoasa actriță!

În 2016, românca a putut fi văzută pe marile ecrane şi în „Inferno“, cel de-al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci“, în care rolul principal este interpretat de apreciatul actor american Tom Hanks (60 de ani).

Actriţa Ana Ularu a apărut şi în drama „Serena“ (2014), în regia câştigătoarei de Oscar Susanne Bier, unde a jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper. De asemenea, Ana a jucat rolul principal în SF-ul „Index Zero“ şi a apărut în serialul „Familia Borgia“, difuzat de HBO, care l-a avut cap de afiş pe actorul Jeremy Irons.

Ana Ularu a avut unul din rolurile principale în filmul „Italiencele“ (2004), de Napoleon Helmis, şi a mai jucat în scurtmetrajul „Turkey Girl“, de Cristian Mungiu, filmul colectiv „Obiecte pierdute/ Lost and Found“, în „Hârtia va fi albastră“, de Radu Muntean, dar şi în „Tinereţe fără tinereţe“, al lui Francis Ford Coppola. Totodată, ea a primit trofeul Boccalino – premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din „Periferic“, de Bogdan George Apetri. De asemenea, Ana Ularu a jucat în „Sunt o babă comunistă“, de Stere Gulea, şi „O vară foarte instabilă“, de Anca Damian.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.