5 martie 2021, 6:55

Andra Gogan, fata pe care să o întrebi cum a făcut primul milion. De follow-eri

Debordează de energie, este pozitivă, dar nu de la coronavirus, îți pune rapid un zâmbet pe figură, chiar dacă ziua ta e una urâtă. O bucățică de om, căreia nu i-ai da mai mult de 15 ani, Andra Gogan este regină. Regina TikTok în România, încoronată neoficial, prin numărul de follow-eri.

Andra Gogan este invitata lui Lucian Mîndruță la Digi 24, de la 10:30, la emisiunea ”Ediția de dimineață”, realizată în parteneriat cu site-ul editiadedimineata. Actriță, cântăreață, vlogger și voice-over.

Andra a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute – 55 melodii) și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume). Recordul a fost confirmat pe .

Cum nici nu visează vreo vedetă autohtonă, ea are 6 milioane pe un cont (global) și încă 1,3 pe celălalt, pentru publicul din România.

La 22 de ani, biroul ei este Globul, creează conținut pentru oameni din America, Asia și oriunde este un vorbitor de engleză.

La început, când înaintea TikTok era Musical.ly, a fost în română, era o platformă mai mult pentru copii. Mulți nu susțineau aplicația, mai ales youtuber-ii.

Andra a început să facă prima din România conținut pentru TikTok, multă muzică și coregrafie.

A ajuns chiar ambasador TikTok în România, căci colabora cu cei din China care au făcut aplicația.

Acum un an și jumătate a făcut primul milion.  De abonați în România. Și abia după aceea a început să fie apreciată și aplicația asta la noi, iar  Andra a devenit un personaj după care să se ia alții.

Îți dorește să depășească granițele României pentru a se putea întâlni cu idolii ei din străinătate.

Produce conținut alături de fratele ei, Răzvan, dar nici mama nu e mai prejos, are și ea cont.

Dorea să se întâlnească cu idolii din străinătate, cum ar fi Jonas Brothers.

Și singurul mod de a-și vedea video-urile în rețea, de a ajunge acolo, a fost să producă un content în engleză. Așa a ajuns să fie remarcată.

Anul trecut au repostat un dans de-al meu. Și pentru mine, a contat enorm, că ei erau idolii mei. Ei m-au repostat anul trecut pe contul lor de Instagram”, povestește Andra, într-un moment de sinceritate maximă.

Chiar dacă nu e monetizabil, produsul Tiktok pe care îl face acum  Andra are influență. Dar românii care intră pe contul său american, nu apreciază contentul și dau și comentarii negative, i-a mărturist ea lui Mîndruță.

De la trei ani cântă, de pe la 10 dansează, iar de la 12 este profesoară de dans.

Este propria academie, o afacere de familie. Predă unui grup de adolescenți și copii, câe 6-7 grupe, de s-au adunat vreo 200. Face și cursuri online, și cum este pandemie, cursurile sunt mai mult online.

Vă invităm să o descoeriți, alături de noi, pe Andra Gogan.

Mai jos, emisiunea de la Digi 24:


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Ionita Stefan

    24 ianuarie

    Salut , ai o emisiune bună ! Succes !

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.