5 iunie 2023, 8:35

Andreea Berecleanu revine în televiziune, după ce a plecat de la Antena 1

Andreea Berecleanu se întoarce la pupitrul știrilor, de data aceasta la postul de televiziune Prima TV, unde va prezenta Focus, principalul jurnal al zilei, anunță în exclusivitate paginademedia.ro.

Conform acelorași surse, Berecleanu va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii.

Revenirea în televiziune a Andreei Berecleanu are loc la 8 luni de la despărțirea de Antena 1, unde a lucrat 17 ani, timp în care a prezentat de la Observatorul nopții, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani). . Ea a fost înlocuită de Sandra Stoicescu.

La vremea respectivă, Berecleanu nu dezvăluit motivele despărțirii de Antena 1, însă a precizat în mesajul său postat pe Facebook la vremea respectivă că nu va accepta „situații impuse”.

UPDATE

Informația a fost confirmată de Andreea Berecleanu într-o postare în pagina sa de Facebook.

”Iata ca dupa doar 8 luni de cand sunt jurnalist pe toate planurile comunicarii, dar mai putin pe micul ecran, am fost incantata de planurile realiste si profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv. Practic, va fi un reviriment al postului pe care il merita si o revenire la succesul din anul 1997, atunci cand s-a lansat”, scrie, printre altele, Andreea Berecleanu.

Fiecare pas pe care l-am facut in cariera mea s-a transformat intr-o reinventare, nu doar in capacitatea de a lucra…

Publicată de Andreea Berecleanu pe Luni, 9 noiembrie 2020

Sursa foto: Facebook Andreea Berecleanu


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol