10 aprilie 2021, 22:20

Aniversare. Concert Trooper la Arenele Romane. “Avem nouă albume despre care să povestim”

În iunie, băieții de la Trooper aniversează 25+1 de ani, așa că au dat detaliile concertului aniversar.

Formaţia Trooper va sărbători 25 de ani de la înfiinţare cu un show special care va avea loc pe 12 iunie, la Arenele Romane din Capitală.

„Ne-am dorit în 2020 să organizăm un concert uriaş prin care să marcăm primii 25 de ani de carieră. Din păcate, contextul nu ne-a mai permis acest lucru”, au explicat ei.

Chiar dacă anul trecut am susţinut un show online, nu pot accepta să nu existe şi o întâlnire faţă în faţă cu oamenii care ne sunt alături de atâţia ani. Aşa că vrem neapărat să strângem în jurul nostru prieteni buni, alături de care să traversăm istoria Trooper. Avem nouă albume despre care să povestim, avem o piesă nouă de 20 de minute, avem mii de poveşti strânse în suflet. Suntem nerăbdători să ne revedem cu toţi oamenii minunaţi care de atâta vreme ne zâmbesc din faţa scenei„, a declarat liderul trupei, Alin „Coiotu'” Dincă.

Concert Trooper la Arenele Romane. Trupe invitate în concert

Invitaţii celor de la Trooper sunt Olympus Mons, una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, câştigători în 2020 ai festivalului Posada.

Pe scenă vor mai urca şi alţi invitaţi surpriză.

Biletele, cu preţuri între 53 de lei şi 106 lei, pot fi achiziţionate online pe www.iabilet.ro sau din reţeaua magazinelor Flanco, metrou Unirii 1, magazinul Muzica, magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol, Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag, agenţiile Perfect Tour, magazinele Uman şi în staţiile de Plată SelfPay din toată ţara.

Ulterior, băieții au și revenit cu un nou comunicat – biletele VIP sunt sold-out.

 

„Ieri inca mai aveam ceva cuvinte la mine. Astazi chiar nu mai am. Biletele pentru categoria VIP sunt din nou sold out. Ce sa mai spun? Ca sunt fericit sa vad cat de mult va doriti si voi sa ne vedem? Ca in sfarsit pot sa zambesc din nou cu gandul la acest concert pe care l-am dorit atat de mult? Nu mai spun nimic. Doar ca… am suplimentat cu inca 25 de bilete! Cel mai probabil este ultima suplimentare. Nici la cealalta categorie nu mai sunt foarte multe bilete!
Va multumesc!
Coiotu’
Stay Trooper!”

Foto: Facebook Trooper

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.