1 iulie 2022, 17:31

„Anna Karenina” vine în iulie la DIVA

Postul de televiziune DIVA prezintă pe 1 iulie, de la ora 21.00, un celebru roman de dragoste transformat într-un film remarcabil.

Pe 1 iulie este difuzat „Anna Karenina” („Anna Karenina”, 2012) cu Keira Knightley, Jude Law şi Aaron Taylor-Johnson. Celebra poveste plasată în 1874, în Rusia imperială, unde aristocrata Anna Karenina (Keira Knightley) călătoreşte de la Sankt Petersburg la Moscova pentru a salva căsătoria fratelui ei Prinţul Oblonsky (Matthew Macfadyen), care a trăit o poveste de dragoste cu servitoarea sa. Anna Karenina este căsătorită cu contele Alexei Karenin (Jude Law), dar îl întâlneşte pe ofiţerul de cavalerie, Contele Vronsky (Aaron Taylor-Johnson) în gară şi sunt atraşi unul de celălalt. Cei doi dansează la bal, atrăgând atenţia societăţii conservatoare şi trăiesc o poveste de dragoste care o va conduce pe Anna Karenina la o soartă tragică.

Adaptarea romanului clasic al lui Lev Tolstoi a adunat 33 de premii şi 53 de nominalizări din partea instituţiilor din întreaga lume, dar cele mai aclamate au fost costumele, care au câştigat un premiu Oscar şi un BAFTA în 2013.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol