20 iunie 2024, 2:49

Anonymous amenință cu dezvăluiri “demolatoare” despre Vladimir Putin (VIDEO)

Declarația de război de acum două zile a celor de la Anonymous a fost reluată, de data aceasta grupul amenințându-l direct pe Vladimir Putin.

Hackerii din grupul Anonymous a declarat sâmbătă ”război cibernetic” Rusiei şi preşedintelui Vladimir Putin după invazia rusă în Ucraina şi au cerut Moscovei să-şi retragă trupele din această ţară. În caz contrar vor fi executate atacuri cibernetice asupra principalelor website-uri ale guvernului rus.

Operațiune specială

”Grupul Anonymous este în stare de război cibernetic împotriva guvernului rus”, au anunţat hackerii pe contul lor de Twitter, iniţiativă salutată imediat de ministrul ucrainean titular al portofoliul digitalizării, Mihailo Fedorov, care a descris acţiunea hackerilor drept o ”operaţiune specială” împotriva Rusiei.

Putin este una dintre ținte

În mesajul său, hackerii Anonymous au ţinut să-i amintească preşedintelui Putin că au reuşit să sustragă mai demult date ale Ministerului Apărării rus, care acum pot fi accesate liber pe internet. Hackerii l-au mai ameninţat pe liderul de la Kremlin cu dezvăluirea unor informaţii ”demolatoare” pe care el a reuşit să le ascundă până în prezent.

“Nu răspunzi la SMS”

„Vladimir Putin, noi am așteptat ca dumneavoastră să veniți cu un răspuns la ultima noastră solicitare, dar dumnevoastră trageți de timp de aceea noi ne pierdem răbdarea. Din câte înțelegem, voi ați decis să ne ignorați, iar din acest motiv noi o să vă dedicăm o operațiune specială. Vă amintiți că în 2018 grupul nostru a spart site-ul Roskomnadzor? Dl Putin, vă amintiți cum ați pierdut în fața Afganistanului? Acum, grupul nostru a spart site-ul ministerului rus al apărării și va dezvălui informații din baza de date. Această bază de date conținea adrese de mail și parole, iar acum aceste informații sunt accesibile tuturor. Ultima Dvs încercare de a avertiza Suedia și Finlanda este rușinoasă. (…) Vă cerem să restabiliți drepturile cetățenilor ucraineni”, declară grupul de hackeri.

Iată și mesajul VIDEO Anonymous


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol