7 august 2020, 13:09

Ansamblul Doinița, locul 2 la Concursul Internațional de Folclor

Ansamblul Folcloric Doinița al Casei de Cultura a Studenților din București a participat în perioada 6-10 iulie la Concursul Internațional de Folclor din Bosnia și Herțegovina.

Ansamblul este un grup la care pot adera toți studenții pasionați de cultura tradițională. Aceștia pot învăța gratuit specificul folcloric național, iar mai apoi pot participa la concursuri sau spectacole, reprezentând România și tradițiile ei frumoase.

Repertoriul de dansuri populare, interpretat în costume zonale autentice, cuprinde suite de jocuri din principalele regiuni etno-folclorice ale României (Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Moldova, Banat, Crișana, Transilvania), se arată pe pagina oficială a Casei de Cultură a Studenților.

La concursul din Bosnia și Herțegovina, tinerii români au reprezentat România și s-au situat pe locul doi.

Am reprezentat cu mândrie România și suntem încântați să vă spunem că am câștigat locul al 2-lea! Mulțumim fiecărui membru în parte pentru implicare și munca depusă, mulțumim Casei de Cultura a Studenților București care ne asigură întotdeauna un spațiu unde să repetăm și să ne perfecționăm.”, se arată pe pagina de Facebook a Ansamblului Folcloric Doinita.

[Sursă imagini: facebook.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.