6 septembrie 2023, 22:30

Antalya revine în programul de zbor Wizz Air din București și Cluj-Napoca

Wizz Air a anunțat reintroducerea a două rute din București și Cluj-Napoca către Antalya. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 149 RON.

Antalya este un minunat oraș cu bulevarde umbroase mărginite de palmieri, hoteluri impresionante, atracții istorice și un vechi port roman plin de iahturi. De asemenea, destinația este binecunoscută ca perla de pe Riviera turcească pentru apa sa limpede, viața de noapte vibrantă, excursiile cu barca, numeroasele zone cu plajă, servicii excepționale și obiective unice ce datează din Antichitate. Coasta mediteraneeană a provinciei Antalya oferă o mulțime de opțiuni all-inclusive familiilor, pentru o vacanță perfectă pe plajă.

Pentru cei care se află în căutarea aventurii și a activităților în aer liber, Antalya este înconjurată de peisaje fascinante. Munții Taurus, cu vârfuri și văi uimitoare, asigură trasee pentru drumeții cu priveliști de neuitat. Cascadele Düden și Kurşunlu oferă un cadru liniștit pentru plimbări în natură și picnicuri.

Antalya se mândrește, de asemenea, cu o viață de noapte vibrantă și o scenă bogată de divertisment. Orașul este presărat cu baruri elegante, cluburi și restaurante care oferă o varietate de mâncăruri, inclusiv delicii tradiționale turcești. Marina plină de viață este un loc perfect pentru o plimbare relaxată, putând să vă bucurați de priveliștile panoramice ale iahturilor și atmosfera plină de viață a orașului.

 

RUTĂ ZILE DE LA ÎNCEPÂND CU*
București – Antalya luni, vineri 1 septembrie2023 149 RON
Cluj-Napoca – Antalya joi, duminică 3 septembrie2023 149 RON

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol