21 iunie 2024, 3:22

Anul 2024 vine cu cele mai iubite și cunoscute spectacole de operă, operetă, musical și balet la Opera română din Cluj-Napoca

Spectacole interesante în luna IANUARIE, la Opera română din Cluj-Napoca.

Anul 2024 începe într-o atmosferă comică: opereta Liliacul de Johann Strauss II ne va transpune într-o atmosferă festivă, perfectă pentru celebrarea Noului An, în 7 ianuarie, ora 18:30!

Operele Bărbierul din Sevilla de G. Rossini și Nunta lui Figaro de W.A. Mozart parcurg un singur fir narativ: după intrigile și comploturile spectacolului Bărbierul din Sevilla, în care Figaro îl ajută pe contele Almaviva să o cucerească pe frumoasa Rosina, capodopera mozartiană vine ca o continuare a acestei povești încâlcite! Ești invitat să fii parte a acestei povești și să te bucuri de două spectacole presărate cu umor miercuri, 10 ianuarie și duminică, 14 ianuarie, ora 18:30!

ORCN revine cu încă două reprezentații ale baletului Spărgătorul de nuci precum și cu îndrăgitul musical Sunetul muzicii, două spectacole care sunt mereu sold out încă din primele zile de la lansare!

Macbeth și Trubadurul – două capodopere atemporale – vor încheia spectaculos luna ianuarie! Macbeth este cu siguranță unul dintre cele mai dramatice titluri din universul operistic, care prezintă povestea generalului Macbeth și drumul său către putere. Trubadurul încheie luna IANUARIE în aceeași atmosferă, în care iubirea pasională, secretele întunecate și dorința de răzbunare pun bazele unui spectacol emoționant! Ești așteptat duminică, 28 ianuarie și miercuri, 31 ianuarie, ora 18:30!

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol