14 iulie 2024, 17:29

Aplicaţia WhatsApp lansează trei noi funcţii

WhatsApp îmbunătățește chatul cu trei funcţii noi. Pentru următoarele săptămâni, specialiştii au anticipat 3 actualizări care vor fi prezente atât pe cele mai recente smartphone-uri Android, cât şi pe noile modele iPhone.

Prima modificare se referă la ştergerea mesajelor trimise. De acum înainte, utilizatorii vor avea la dispoziţie două zile pentru a şterge un mesaj dacă destinatarul nu l-a văzut. Această noutate va fi valabilă atât în conversaţiile individuale, cât şi în conversaţiile de grup, scrie Aradon.

Tot în virtutea garantării intimităţii, dezvoltatorii WhatsApp vor oferi în curând utilizatorilor posibilitatea de a părăsi un grup fără a lăsa cea mai mică urmă, adică fără ca notificarea să-i informeze pe ceilalţi membri ai grupului.

În cele din urmă, confidenţialitatea va juca, de asemenea, un rol principal, odată cu o reformă a normelor privind ultimul acces. Spre deosebire de ceea ce a fost prevăzut până acum pe piaţa de mesagerie virtuală, utilizatorii de pe WhatsApp vor putea în curând să selecteze contactele cărora să le afişeze ultima accesare pe platformă, fără ca informaţiile să fie şterse definitiv şi general pentru toate contactele din agendă.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol