8 iunie 2022, 12:22

Astăzi începe Târgul de carte Gaudeamus. Ediție special online

Târgul de carte Gaudeamus este intitulat în acest an Gaudeamus Radio România și se desfășoară online, între 16 și 22 noiembrie. Site-ul pe care puteți urmări evenimentele este, evident, gaudeamus.ro.

Ediția cu numărul 27 se desfășoară în colaborare cu elefant.ro.

La eveniment şi-au anunţat participarea peste 100 de companii. Printre care se numără cele mai prestigioase edituri din România, distribuitori de carte românească şi străină, muzică şi jocuri educative.

Sunt prezente, printre altele,  editurile Aramis, Art, All, Cartea Copiilor, Curtea Veche, cartea Românească, Grupul Editorial Corint, Humanitas, Litera. De asemenea Editura Minerva, Meteor Press, Niculescu, Nemira, Paladin, Editura paralela 45, Polirom, Rao, Trei, Tritonic sau Vellant.

Acestea se vor regăsi pe noul website www.gaudeamus.ro în secţiunea Catalog, cu pagini de prezentare individuale dedicate acestei ediţii.

Târgul de carte Gaudeamus. Cum să cumperi cărți

Standurile virtuale ale participanţilor, semnalate ca atare în paginile lor de prezentare, vor putea fi accesate prin butonul aferent şi cititorii vor putea achiziţiona titlurile preferate astfel:

* fie prin Elefant.ro, având astfel avantajul de a plasa toate cărţile în acelaşi coş şi de a face o singură comandă, de la toate standurile din cadrul Târgului de carte Gaudeamus găzduite aici;

* fie prin plasarea de comenzi pe website-urile companiilor participante care au optat pentru vânzarea prin intermediul propriilor magazine online. Cu menţiunea că numeroşi participanţi vor oferi vizitatorilor beneficii suplimentare (discount-uri, transport gratuit), prin intermediul codurilor publicate pe paginile din catalogul Gaudeamus.

În total târgul va găzdui peste 200 de evenimente. Ele vor fi disponibile, live sau înregistrate în secţiunea dedicată programului de pe website-ul www.gaudeamus.ro.

Foto Freestocks

Anim’est 2020: “Crulic – drumul spre dincolo”, despre curajul unui român în Varșovia


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol