13 aprilie 2021, 7:07

Astăzi se redeschide Expoziţia Regală Palatul Elisabeta

Expoziţia Regală Palatul Elisabeta  îşi deschide porţile miercuri, publicul fiind aşteptat în perioadele 8 – 25 aprilie şi 8 mai – 6 iunie, de joi până duminică, în intervalele orare 10,00 – 13,00 şi 14,00 -17,00.

De asemenea, expoziţia va fi deschisă în lunile iulie, august, septembrie, octombrie şi noiembrie, în perioade ce vor fi anunţate ulterior, informează Familia Regală a României într-o postare pe Facebook.

Nu este necesară o rezervare prealabilă, astfel că vizitatorii se pot prezenta direct la poarta de intrare, din şoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1, prin Intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului.

Accesul se va face pe bază de bilet, care poate fi plătit şi cu card bancar. Tarifele sunt: pentru copii, studenţi şi pensionari – 20 lei; pentru adulţi – 40 lei.

Vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii şi texte care descriu pe larg expoziţia permanentă.

Un proiect al Asociaţiei Casa Majestăţii Sale, expoziţia, care are un caracter permanent şi este deschisă în lunile aprilie-noiembrie ale fiecărui an, a fost închisă pe 8 noiembrie din cauza situaţiei sanitare din România generată de pandemia de COVID-19.

Un video despre expoziție AICI

Foto: Familiaregala.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.