CITIRE

ASUS lansează noul model de telefon ZenFone 5

ASUS lansează noul model de telefon ZenFone 5

ASUS a dezvăluit noua serie ZenFone 5 în cadrul unui eveniment special găzduit la Mobile World Congress 2018, din Barcelona. Linia include ZenFone 5Z şi ZenFone 5, telefoane de 6,2 inchi, cu camere duale, care dispun de ecrane din margine în margine cu un raport ecran/carcasă de 90%, într-un corp compact, comparabil ca dimensiuni cu modelele standard de 5,5 inchi.

sursa: wccftech.com

ZenFone 5Z este o nouă generaţie de telefoane cu diagonala de 6,2 inci şi camere duale, ce vine cu display cu raport ecran/corp de 90%, într-o carcasă de dimensiuni similare cu cea a unui telefon standard de 5,5 inchi. ZenFone 5Z beneficiază, de asemenea, de până la 8GB de memorie RAM şi 256 de GB, oferind performanţe bune combinate cu o autonomie decentă.

Sursa: playtech.ro

ZenFone 5 şi 5Z sunt echipate cu un nou senzor de imagine Sony IMX363 cu pixeli mari, diafragmă largă f/1.8, cameră secundară cu unghi de 120°, stabilizare optică şi funcţii AI pentru cameră – incluzând AI Scene Detection pentru 16 tipuri de scene diferite, AI Photo Learning, Real-time Portrait şi Real-time Beautification.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.