21 septembrie 2020, 6:48

Au început înscrierile la Hour of Code: cursuri de programare pentru elevi

Asociația Adfaber este un ONG ce susține tehnologia și programarea în rândul elevilor din școala primară și până la liceu începând cu anul 2014 fiind coordonatoarea națională a evenimentului Hour of Code.

„În ultimii doi ani, evenimentul s-a bucurat de o popularitate în creştere, ajungând astfel la 1.731.861 de participanţi în România. Ne dorim şi în acest an să le oferim copiilor din şcolile şi liceele din România şansa să înveţe programare într-un mod simplu şi interactiv, cu scopul de a fi pregătiţi şi adaptaţi societăţii în care trăim.

sursa: iqool.ro

De aceea, ne-am propus ca în 2017 să ajungem la peste 500.000 de tineri în cadrul evenimentului Hour of Code” – a declarat Alin Chiriac, CEO & Founder ADFABER, potrivit adevarul.ro.

Anul acesta, înscrierile pentru evenimentul Hour of Code sunt deschise de la începutul acestei luni pe site-ul hourofcode.ro și se vor închide pe data de 30 noiembrie. Cursurile sunt gratuite și se vor desfășura în perioada 4 și 10 decembrie cu ajutorul unor tutoriale interactive prezentate pe ro.code.org.

Proiectul Hour of Code 2017 România este sponsorizat de: Banca Transilvania, Bitdefender, Carrefour România, Google, Christian Tour şi UPC.

 

[Sursa imagine: adevărul.ro]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.