10 mai 2021, 21:39

Austria interzice de joi cursele aeriene directe din zece state, inclusiv din România

România apare pe încă o listă a restricțiilor impuse de teama unei noi răspândiri a noului coronavirus în state europene.

Austria va interzice începând de joi, 16 iulie, cursele aeriene regulate directe, cu proveniență din zece state, printre care România şi toate ţările din Balcanii de Vest, conform unui ordin al ministrului Sănătăţii, Rudolf Anschober, informează agenţia DPA, preluată de AGERPRES.

Ordinul actualizează lista ţărilor considerate cu ”risc de ‘SARS-CoV-2”, care cuprinde acum 18 state.

Zece țări adăugate pe listă

Pe listă au fost adăugate zece ţări: Bulgaria, România, Republica Moldova, toate statele din Balcanii de Vest, precum şi Egipt.

În schimb, de joi vor putea fi reluate zborurile din regiunea italiană Lombardia, atât de greu încercată de pandemia de coronavirus care în Italia a lăsat în urmă zeci de mii de morți.

Potrivit APA, sunt de aşteptat efecte semnificative asupra reţelei de legături aeriene ale companiei Austrian Airlines, ale cărei curse pe relaţiile Belgrad, Bucureşti, Cairo, Podgorica, Sarajevo, Sibiu, Skopje, Sofia, Tirana şi Varna spre Vienna-Schwechat vor rămâne anulate cel puţin până la sfârşitul lunii iulie.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.