4 decembrie 2021, 22:08

Autobiografia lui Joe Biden va fi lansată și în România

Autobiografia preşedintelui Statelor Unite ale Americii – „Joe Biden: Promisiunile mele. Despre viaţă şi politică”, în traducerea Ruxandrei Toma şi lectura de specialitate a Ancăi Sandu, va fi lansată de editura Nemira în imprintul de nonficţiune ORION.

Indiferent de opiniile politice, pentru a înţelege următorii trei ani şi jumătate ai scenei politice globale, lectura acestei cărţi reprezintă un instrument de sondare în ideile şi credinţele unuia dintre cei mai importanţi factori de decizie, preşedintele Statelor Unite ale Americii.

Cariera politică a lui Joe Biden de până la începerea mandatului de vice-preşedinte în 2002 oferă detalii adesea uitate sau neştiute despre omul de stat care va modela următorii ani din politica internaţională. O autobiografie ca o istorie recentă, prin ochii cuiva care se afla la masa deciziilor şi negocierilor evenimentelor care au modelat ultimii treizeci de ani.

„Promisiunile mele. Despre viaţă şi politică” reprezintă o mărturisire de credinţă, precum şi angajamentul profund al lui Joe Biden faţă de Statele Unite. „O poveste personală extrem de convingătoare”, este caracterizarea făcută de The New York Times.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.