6 iunie 2020, 19:46

Avanpremiera Electric Castle, discoteca românească a anilor `70

Electric Castle a devenit unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din România ultimilor ani. Fie că timp de 5 zile înoți în noroi, fie că stai să înduri canicula, tinerii dornici de distracție nu se dau înlături. Festivalul se ține anual în județul Cluj, la Castelul Banffy din Bonțida.

Nici anul acesta, români și străini nu s-au dat înlături de la participarea în număr cât mai mare la festivalul cu muzică electronică și rock. Cu toate acestea, 2017 a avut ceva inedit față de celelalte ediții, mai precis seria de concerte a fost deschisă cu un spectacol cu muzica pe care o ascultau părinții spectatorilor.

Discoteca anilor `70

Mirabela Dauer și Corina Chiriac au susținut un concert de zile mari, iar majoritatea tinerilor, în mod surprinzător, cunoșteau versurile șlagărelor.

„Copiii aceștia știau toate versurile mele și atunci cum să nu plângi. Am plâns de fericire.”, a declarat Mirabela Dauer pentru Digi24.ro.

Spectatorii vizibil fericiți, fredonau, dansau și trăiau fiecare clipă, iar după fiecare piesă aplaudau frenetic.

Am gândit totul ca o reîntoarcere în timp în anii 70 a muzicii ușoare românești, a celebrelor festivaluri de atunci care, din păcate, au cam dispărut.„, a transmis Renate Roca Rozenberg, purtătoarea de cuvânt a festivalului.

Vreme de două ore, toată lumea s-a întors în timp, trăind sau retrăind momentele unice care au apus, dar cel mai important este că tinerii nu refuză să se desprindă de cultura muzicală autohtonă.

[Sursa foto: Electriccastle.ro]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.