25 septembrie 2020, 13:25

Avantajele și dezavantajele telefonului Samsung S20 Ultra

Ultimele telefoane de la Samsung, modelele Samsung S20 Ultra și S20 au apărut de curând în România. Pe 11 Februarie 2020 au fost lansate oficial. Acestea sunt cele mai performante, dar și cele mai scumpe telefoane produse de Samsung până acum.

Vrei să îți achiziționezi un Samsung S20 Ultra, dar nu ești sigur dacă este o investiție bună? În acest articol îți vom prezenta principalele avantaje și dezavantaje ale acestui telefon, de la procesor și până la camerele super performante.

Haide să vedem care sunt avantajele și dezavantajele acestui nou telefon de la Samsung.

Avantaje ale unui Samsung S20 Ultra

Cel mai important avantaj al telefonului Samsung S20 este că suportă 5G. Chiar dacă încă nu a fost adoptată această tehnologie, este bine să ai un astfel de telefon pentru când va fi adoptată la nivel global.

Trecând de partea de conectivitate, telefonul Samsung S20 Ultra este un telefon cu un design modern și rezistent. Spre deosebire de S20 și S20 Plus, varianta ultra are carcasă de aluminiu nu de sticlă. Astfel, este mult mai rezistent.

Un alt avantaj al acestui telefon este partea foto-video. Este un telefon cu 5 camere! Are 4 camere principale și 1 frontală. Camere au specificații de 108 MP Wide, 12 MP Ultrawide, TOF 3D Depth, 48 MP Telephoto și 40 Mpx (cea frontală). Dacă ești pasionat de fotografie este un telefon ideal pentru tine.

Un alt punct forte al acestui telefon este bateria. Deși utilizatori de Samsung S20; s-au plâns de baterie, versiunea Ultra vine cu o baterie și mai puternică, de 5000 mAh. Poți utiliza telefonul până la 32 de ore fără a fi nevoit să îl încarci.

Dezavantaje ale unui Samsung S20 Ultra

Din păcate, orice telefon are avantaje și dezavantaje. Principalul dezavantaj al telefonului Samsung S20 Ultra este prețul de achiziție. În prezent, telefonul poate fi achiziționat la prețul de 6100 de lei. Este un preț foarte ridicat pentru un telefon mobil, având în vedere că poți cumpăra un laptop de gaming destul de bun cu banii aceștia.

La acest telefon nu există mufă Jack. Din păcate, nu vei putea să utilizezi căști normale pentru a asculta muzică sau a viziona serialele favorite. Vei avea nevoie de căști wireless, care nu sunt incluse la pachet cu telefonul.

O problemă comună la Samsung S20 Ultra, Plus și cel simplu este procesorul. Deși în alte zone Samsung utilizează procesor Snapdragon, în Europa, telefoanele sunt echipate cu procesoare Exynos 990. Mulți utilizatori s-au plâns că telefoanele se supraîncing atunci când fac poze din cauza procesorul mai puțin performant.

Acestea sunt principalele avantaje și dezavantaje ale telefonului Samsung S20 Ultra. Așa cum poți observa, este un telefon care poate rivaliza cu un laptop în materie de specificații. Nu este un telefon pentru activități uzuale, fiind mai potrivit pentru cei pasionați de fotografie. Telefonul S20 Ultra este destul de scump, așa că este bine să te gândești de două ori înainte de a îl achiziționa.

Știind toate acestea, vrei să îți achiziționezi noul telefon Samsung S20 Ultra?

Sursă Cover Foto: eMag.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.