4 august 2022, 17:31

AVE MARIA – un eveniment unic pe malul Mării Negre, organizat de Corul Madrigal și Primăria Constanța

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Primăria Municipiului Constanța invită publicul constănțean și turiștii de pe litoralul Mării Negre la o serie de Spectacole Extraordinare „Ave Maria”, organizate pe 15 și 16 august 2022, de la ora 21:00, pe faleza Cazinoului din Constanța (zona grupului statuar Mihai Eminescu).

Accesul spectatorilor la concerte este gratuit, dar se va face exclusiv prin rezervarea online a biletelor pe platforma Bilete.ro  la https://www.bilete.ro/ave-maria-eveniment-unic-pe-malul-marii-negre-sustinut-de-corul-madrigal-si-marius-manole/

Biletele vor fi disponibile începând cu data de 8 august, ora 8:00 și vor putea fi rezervate conform regulamentului afișat pe platformă.

Evenimentul „Ave Maria” este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și marchează sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, precum și Ziua Marinei Române. Corul Madrigal aduce la Constanța unul dintre cele mai iubite spectacole ale sale, ovaționat la scenă deschisă în ultimii doi ani, la București – „Ave Maria”, un concept artistic ce combină sunetul unic al acestui celebru ansamblu și o complexă regie de lumini și de spectacol.

Mai multe detalii găsiți alăturat și pe paginile celor două instituții.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol