1 decembrie 2021, 21:16

Avem un nou Batman. Este Robert Pattison din “Twilight” (VIDEO)

Nu doar personajul James Bond trece prin schimbări, ci și Batman. Daniel Craig a spus adio personajului său, este rândul lui Ben Affleck. Ștafeta a fost preluată de Robert  Pattison din “Twilight”.

Amânat din cauza pandemiei de coronavirus, „The Batman“ urmează să intre în cinematografe în data de 4 martie 2022.

Va fi un personaj foarte sumbru, filmul va fi unul destul de violent, cel puțin așa ne face să concluzionăm trailerul dat publicității recent. Intriga se va baza pe sosirea în Gotham City a lui Red Hood, care se dă drept Batman pentru a-l face pe acesta să arate ca un infractor. Totul va converge către o bătălie între Red Hood, Batman și Joker.

Matt Reeves este regizor, iar scenariul i-a fost încredinţat lui Terence Winter, creatorul lui „Broadwalk Empire” şi al filmelor „The Wolf of Wall Street” şi „The Sopranos”.

Tot în trailer pot fi recunoscute personaje iconice jucate de actori renumiţi, precum Catwoman interpretată de Zoë Kravitz și The Penguin interpretat de Colin Farrell în rolul. Andy Serkis, Peter Sarsgaard, Jeffrey Wright, John Turturo sunt și ei prezenți pe afiș.

O mențiune: 2022  va fi un an de tranziție al personajului. Tot atunci va avea premiera și producția “The Flash”, în care rolul lui Batman va fi jucat atât de Ben Affleck cât și de “veteranul” rolului, Michael Keaton.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.