16 iulie 2024, 0:40

Avertisment pentru utilizatorii Netflix: Aplicația dispare automat de pe multe tipuri de televizoare

Platforma de streaming Netflix nu va mai putea accesată de pe mai multe de tipuri de televizoare începând din luna martie 2024. Sunt afectate diferite dispozitive fabricate în perioada 2011-2013.

Astfel, conform unui anunț făcut de compania Sony, câteva zeci de modele de televizoare produse sub acest brand nu vor mai putea suporta platforma Netflix, care va fi ștearsă automat din cauza unor restricții de ordin tehnic.

Sony a publicat și o listă cu televizoarele și playerele blue-ray care vor fi șterse din lista Netflix din martie 2024.

Compania japoneză a anunțat că nu toate televizoarele Sony vor fi afectate, ci despre anumite dispozitive mai vechi ale producătorului asiatic, problema nefiind încă explicată în detaliu.

Pe lângă televizoarele Sony în cauză, sunt afectate și playerele Blu-ray din 2011 până în 2013.

Practic, utlizatorii Netflix vor avea două variante pentru a continua să utilizeze platforma. Cei care nu își vor permite imediat achiziționarea unui nou televizor, vor putea cumpăra un stick de streaming, mai ieftin.

Acestea costă mai puțin decât achiziționarea unui televizor nou și puteți utiliza și alte servicii de streaming în plus față de Netflix.

Dispozitivele mai vechi probabil nu mai pot îndeplini cerințele tehnice crescute ale serviciului de streaming.

Pe lângă televizoare, sunt afectate și playerele Blu-ray din 2011 până în 2013. Sony mai menționează că utilizatorii dispozitivelor afectate pot folosi aplicația Netflix până la sfârșitul lunii februarie 2024.

Aplicația va fi apoi ștearsă automat.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol