15 aprilie 2024, 18:38

Avion întors la sol, pentru că un pasager a MUȘCAT o stewardesă

Un pasager al unei companii aeriene americane ar fi mușcat marți, în timpul zborului, o membră a echipajului de cabină, ceea ce a forțat un zbor al companiei All Nippon Airways (ANA) cu destinația Seattle să se întoarcă la Tokyo, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Zborul ANA 118 a plecat de pe aeroportul Haneda din Tokyo la ora locală 21:47 și s-a întors după o oră, potrivit site-ului de urmărire a zborurilor Flightradar24.

Un purtător de cuvânt al ANA a declarat pentru CNN că pasagerul de sex masculin a fost reținut de poliție după ce avionul a aterizat în capitala japoneză. Aceștia nu au precizat numele acestuia.

Însoțitoarea de zbor a suferit răni minore, a precizat purtătorul de cuvânt.

Departamentul Poliției Metropolitane din Tokyo a refuzat să ofere mai multe detalii despre acest caz.

Nu este primul caz de “mușcătură în aer”. În 2022, doi pasageri au fost sancționați cu amenzi mari pentru că au lovit și mușcat echipajul și alți pasageri în zboruri separate ale transportatorilor americani American Airlines și Delta Air Lines.

Aceștia au fost amendați cu 81.950 de dolari și, respectiv, 77.272 de dolari – cele mai mari două amenzi aplicate vreodată de Administrația Federală a Aviației împotriva unor pasageri individuali pentru că s-au purtat urât în avion, scrie CNN.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol