CITIRE

Azi se împlinesc 9 ani de la moartea lui Michael J...

Azi se împlinesc 9 ani de la moartea lui Michael Jackson. Lucruri neștiute despre Regele Muzicii Pop

Data de 25 iunie va rămâne în istorie, întrucât este ziua în care muzica pop și-a pierdut regele, pe Michael Jackson.

Astfel, fanii marelui artist vor putea vedea în premieră o producție dedicată Regelui Muzicii Pop, așa cum a fost supranumit. Evenimentul va reda momente din viața și cariera sa și se va desfășura pe Broadway, în anul 2020. Deocamdată nu există foarte multe detalii privind acest spectacol, însă este cunoscut faptul că este scris de dramaturgul american, Lynn Nottage, câștigătoare a două premii Pulitzer.

Despre moartea unuia dintre cele mai mari staruri ale timpurilor, se știe că a fost cauzată de o supradoză de propofol, urmată și de alte complicații, însă ce nu se știe cu adevărat, este legat de suferințele și bolile artistului care l-au măcinat până la deces.

Sursa: ypost.com

De mic copil fiind, a suferit din numeroase motive, fapt ce i-a marcat întreaga personalitate și sănătate, astfel, majoritatea medicilor apropiați starului mărturisesc că suferea de vitiligo și de lupus, boli care presupun o luptă a corpului contra sa, motiv pentru care majoritatea nu reușeau să-i înțeleagă stările.

Cea mai mare problema a lui Micheal Jackson pare să fi fost lupusul, iar profesorul Howard S. Shapiro, de la U.S.C School of Medicine din Los Angeles, care a cercetat relaţia dintre temperamentul uman şi apariţia lupusului, afirmă despre pacienţii cu această boală că „par să aibă o personalitate specifică, chiar dinainte de îmbolnăvire, care poate fi descrisă ca îndreptată cu predilecţie către realizare, hiperactivă, perfecţionistă, independentă şi încrezătoare în sine. Ei tind să fie responsabili, energici şi, poate cel mai frecvent, mereu în top şi obişnuiţi să-şi controleze propriile vieţi. Respectul de sine este dependent de faptul de a avea controlul asupra tutu­ror lucrurilor”.

Cât legat de vitiligo, un aspect care susține acest zvon , este celebra mănușă albă cu ștrasuri, care, se pare că a fost un mod elegant de a masca problemele de piele provocate de această maladie. Așa că, la o analiză cât se poate de vagă, orice om ar putea înțelege faptul că 2 maladii autoimune, cu anumite consecințe pe măsură, depășesc chiar și o super vedetă, întrucât, succesul sau medicamentele nu pot vindeca un corp ce luptă împotriva lui.

Sursa: stiri.apropotv.ro

Michael Jackson avea 11 ani când apărea pentru prima dată pe o scenă de profesioniști, alături de frații săi din „The Jackson5”, după care, în 1971, și-a început cariera solo, care a avut un succes incredibil și, probabil imposibil de egalat, cel puțin în viitorul apropiat. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 51 de ani (neîmpliniți).

Sursa: bmagazine.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.