CITIRE

Baby Expo 2018. Vezi ce surprize ți-au pregătit or...

Baby Expo 2018. Vezi ce surprize ți-au pregătit organizatorii

Prima expoziție din România dedicată exclusiv nou-născuților, copiilor între 0-5 ani, tinerilor părinți, dar și viitoarelor mămici se află la cea de a 51 ediție de toamnă. Organizatorii îi așteaptă pe cei interesați la Sala Polivalentă București începând de astăzi și până pe 30 septembrie. 

Lansat în anul 2002, BABY EXPO continuă tradiția de a prezenta în premieră pe piața din România noi produse și servicii dedicate bebelușilor și viitoarelor mămici. Peste 300 de branduri din industria produselor și serviciilor pentru copii vor fi prezente la acest eveniment.

Cele peste 125 de companii participante la fiecare ediție a expoziției prezintă o ofertă variată de produse și servicii destinate celor mici: articole pentru nou-născuți, jocuri și jucării, articole vestimentare, mobilier și decorațiuni, produse alimentare și de igienă, cosmetice, cărți și CD-uri educative, respectiv îmbrăcăminte pentru gravide. Nu lipsesc nici companiile care propun servicii de organizare botezuri și petreceri pentru copii, de asigurări, centre medicale, gradinite, etc.

De asemenea, expoziția pune la dispoziție un ghid de vizitator unde sunt incluse noutățile acestei ediții, dar și catalogul de oferte speciale pe care ți le-au pregătit organizatorii.

Detaliile legate de program, tarife și modalitatea de acces le puteți găsi aici.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.