20 iunie 2022, 14:31

Ben Stiller s-a întâlnit cu refugiații ucraineni din Polonia, apoi a fost filmat în Ucraina,  la Liov

Au apărut imagini cu actorul hollywoodian Ben Stiller în Ucraina, după ce a vizitat recent refugiații ucraineni din Polonia. care fug de războiul din Polonia, scrie DailyMail.

Actorul din „Night At The Museum”, în vârstă de 56 de ani, s-a întâlnit cu familii ucrainene afectate de războiul din Rusia, potrivit agenției ONU pentru refugiați.

El a fost filmat în Liov, în vestul Ucrainei, vorbind cu persoane care purtau însemnele ONU. Stiller este ambasador al bunăvoinței pentru UNHCR, agenția ONU pentru refugiați.

Anterior, duminică, Stiller, declarase că a fost la granița Medika, între Polonia și Ucraina, unde “a întâlnit familii care au fugit din cauza războiului din Ucraina, lăsându-i pe cei dragi în urmă, fără să știe când se vor putea întoarce acasă”.

Celebritate

Un ucrainean a încărcat imaginile pe TikTok, iar localnicii au reacționat cu entuziasm la vizita improvizată a actorului.

“Super, de ce eroii voștri pe timp de pace, în timpul războiului se dovedesc și ei a fi oameni minunați?”, a spus un comentator TikTok.

Sâmbătă, Stiller a postat pe Twitter o fotografie în care apare vorbind cu doi lucrători UNHCR.

 „Tocmai am ajuns în Polonia cu UNHCR, pentru a întâlni familii ale căror vieți au fost distruse de războiul și violența din Ucraina. Milioane de oameni au fost forțați să își părăsească locuințele, peste 90% fiind femei și copii. Sunt aici pentru a învăța, pentru a împărtăși povești care ilustrează impactul uman al războiului și pentru a amplifica apelurile la solidaritate”.

“Sper că mă veți urmări și că veți împărtăși propriile mesaje de susținere, pentru oamenii care și-au părăsit casele din Ucraina și pentru cei care au fost forțați să fugă din întreaga lume. Toată lumea are dreptul de a căuta siguranță. Oricine, oriunde, oricând”.

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Stiller nu este prima celebritate care se implică în acțiuni umanitare pentru Ucraina, Mila Kunis și Ashton Kutcher strângând 29 de milioane de lire sterline (35 de milioane de dolari) pentru această țară, iar David Beckham predând pagina sa de Instagram unui medic ucrainean din Harkov pentru o zi.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol