23 septembrie 2020, 19:46

Bestseller 2018 în România. Vezi care au fost cele mai vândute cărți. Tu le-ai citit?

Iubitor de literatură în căutarea unei cărți bune? Topul vânzărilor, cunoscut ca Bestseller este locul perfect în care să cauți.

Deși odată cu avansarea tehnologiei, mulți și-au pierdut interesul pentru citit, încă există pasionați de literatură care devorează cu totul fiecare pagină, ajungând constant în căutarea unor noi titluri tari. De aceea în acest articol vom vorbi despre cele mai vândute cărți în 2018 în România.

În primul rând, trebuie să ne familiarizăm cu termenul de „bestseller”, care este un neologism provenit din engleză (cel mai bine vândut). Așadar, mai jos aveți marile bestseller-uri ale anului, pe diferite domenii:

Beletristică:

„Fata din tren” de Paula Hawking- o poveste cu adevărat captivantă, un thriller ecranizat cu succes și la Hollywood într-un film care o înfățișează pe Rachel privind pe fereastra vagonului de tren, în care se afla zilnic, făcând naveta, în timp ce zilnic urmărea același cuplu pe veranda casei. Finalul este pe măsura așteptărilor și nu vom dezvălui niciun detaliu, întrucât vă vom lăsa să descoperiți singuri ce se întâmplă.

Sursa: ella-beautycorner.com

„Fata dinainte” (The girl Before) de J. P. Delaney- este o carte cu suspans psihologic, care te provoacă să faci o listă cu bunurile pe care le consideri esențiale în viața ta.

Sursa: librariaonline.ro

„Prietena mea genială” de Elena Ferrante- expune  poveste a romanului din anii 50 într-o mahala din Napoli, care are în centru relația sensibilă dintre două prietene Elena și Lila, într-o perioadă a războaielor.

Sursa: pressone.ro

„Înainte să te cunosc” de Mojo Moyes- probabil cartea preferată a femeilor, care a fost și ecranizată în unul din cele mai sensibile filme, descrie în pași timizi și plini de afecțiune povestea de dragoste dintre Lou Clark și Will Taylor.

Sursa: iubescsacitesc.ro

„Fluturi” (vol I, II, III) de Irina Binder- una din cele mai cunoscute cărți, care parcurge într-un lung drum povestea de iubire dintre Irina și Robert.

Sursa: emag.ro

„Grey”  (Grey: Fifty Shades of Grey as told by Christian) de E. L. James – celebra carte care întruchipează povestea de dragoste a generației de azi, care, desigur a fost ecranizată de Hollywood într-un mare fel.

Sursa: librex.ro

„Un veac de singurătate” de Gabriel García Márquez- cu novelistul columbian propulsat pe scena internațională în centru, romanul a fost catalogat de nenumărate ori drept un „Don Quijote” contemporan.

Sursa: dol.ro

Dezvoltare personală:

„Inteligența emoțională” de Daniel Goleman- o carte ce stârnește o adevărată revoluție în psihologie prin afirmarea importanței analizei emoțiilor personale în dezvoltarea personalității umane.

Sursa: dol.ro

„Arta fericirii. Manual de viață” de Dalai Lama și Howard C. Cutler- neapărat trebuie să citesc această carte, dacă ești adeptul ideii că banii și puterea reprezintă singurele obiective în viață.

Sursa: pinterest.fr

„Secretele succesului” de Dale Carnegie- aici se rezumă la propoziția „succesul înseamnă să obții ceea ce vrei, iar fericirea înseamnă să vrei ceea ce ai obținut.”

Sursa: carturesti.ro

„Secretele minții de milionar” de T. Harv Eker- o carte, care, după citirea ei, cu siguranță te vei realiza din punct de vedere financiar.

Sursa: emag.ro

„Confesiunile unui asasin economic”  de John Perkins- dacă îți dorești să intri mai mult în subiectele economice și să înțelegi jocurile economice, atunci cartea aceasta nu trebuie să-ți lipsească.

Sursa: elefant.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.