19 mai 2024, 23:46

Beyonce, mobilizare la vot pentru comunitatea de culoare din SUA: „Votați ca și cum viața voastră depinde de asta”

Celebra cântăreață americană Beyonce a încurajat persoanele de culoare din SUA să ia parte la votul pentru alegerile prezidențiale din acest an și să voteze ca și cum „viața voastră depinde de asta”, informează Digi 24.

„Vă îndemn să fiți în continuare activi și să reușiți să provocați o schimbare care să ducă la destrămarea acestui sistem plin de inegalități rasiale”, a declarat cântareața, dedicând premiul tuturor persoanelor care au participat la recentele proteste din Statele Unite.

„Ați arătat că lupta înaintașilor noștri nu a fost una în van.Trebuie să votați ca și cum viața voastră depinde de asta. Pentru că, de fapt, chiar așa și e”, a mai adăugat artista.

Implicarea artistei la nivel civic a fost recunoscută și de Michelle Obama, fosta primă doamnă a SUA, care a salutat inițiativa acesteia și a lăudat implicarea ei în lupta pentru drepturile comunității afro.

Alegerile prezidențiale din SUA au fost programate pentru data de 3 noiembrie, iar cele mai recente sondaje indică faptul că democratul Joe Biden, fost vicepreşedinte al SUA are deja un avantaj considerabil în lupta cu actualul președinte republican, Donald Trump, crescând în sondaje cu 13 puncte procentuale.

Tot ca reacție a conflictelor violente din ultima perioadă și rapperul american Snoop Dogg a anunțat că va merge la vot, pentru prima dată în viața sa, doar pentru a reuși să pună capăt politicilor lui Donald Trump.

Sursă Foto: protv.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol