5 decembrie 2020, 20:24

Bijuterii purtate de Rihanna şi Beyoncé, scoase la vânzare în București. Cum poți pune mâna pe ele

Bijuterii purtate de Rihanna şi Beyoncé, care poartă numele unor branduri renumite precum Tiffany, Fabergé, Cartier, Pheres, Masriera, vor fi puse în vânzare în București.

În cadrul Licitaţiei de Bijuterii, la Artmark, care va avea loc pe 11 decembrie, de la ora 19.00, la Palatul Cesianu-Racoviţă din Bucureşti, se vor găsi inele din aur, cu diamante şi safire rare, seturi de cercei şi coliere din perle și lanţuri cu pandantive deosebite.

Cele 250 de loturi din Licitaţia de Bijuterii reprezintă piese rare, vechi, cu preţuri de pornire de 20 de euro şi care ajung până la 20.000 de euro, anunță news.ro.

Inelele precum „Azalea”, purtat de Rihanna, sau „Queen Bey”, decorat cu diamante în formă de inimă, purtat de Beyoncé, au o valoare estimată între 3.000 şi 6.000 de euro.

sursa foto: news.ro

Majoritatea bijuteriilor poartă semnătura celebrului atelier rusesc Fabergé, printre acestea se numără şi deosebitul inel şi perechea de cercei din aur, decorate cu email şi diamante, cu o valoare estimată între 4.000 şi 6.000 de euro.

sursa foto: news.ro

sursa foto: news.ro

sursa foto: fuse.tv

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.