9 mai 2021, 23:34

Bill Gates divorțează

Frumos, decent, comunicat de presă, Insta, Facebook, Twitter. Așa cum se poartă la casele mari. Bill Gates și Melinda Gates au anunțat printr-un comunicat comun de presă că au decis să pună capăt căsniciei lor.

După o îndelungă considerare și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre. În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă”, au anunțat cei doi pe Facebook și Twitter.

Nu mai credem că putem crește împreună în relația de cuplu în următoarea fază a vieților noastre. Cerem spațiu și intimitate pentru familia noastră în timp ce începem această nouă viață”, arată comunicatul.

Deocamdată nu se cunosc detaliile financiare. Doar că munca fundației Bill & Melinda Gates, cu active de 51 de miliarde de dolari, va continua într-o formă sau alta.

Averea lui Bill Gates se ridică la 137 miliarde de dolari, conform indexului Bloomberg, scrie CNN

Cei doi s-au cunoscut în anii 1980, când Melinda a început să lucreze la Microsoft. Ei s-au căsătorit în Hawaii, în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) şi Phoebe (18), potrivit Hotnews. Bill Gates are 65 de ani, iar Melinda 56 de ani.

Foto CNN


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.