27 septembrie 2020, 0:28

Biodeck – primul brand românesc de ambalaje 100% biodegradabile

Edițiadedimineață.ro și-a propus să vă prezinte poveștile oamenilor cu inițiativă și idei. Vă arătăm și de data aceasta o altfel de Românie, una a dezvoltării care continuă să facă pași importanți înainte, mulțumită unor proiecte inedite care au în spate antreprenori hotărâți să ne arate că se poate și altfel.

Adaptarea la cerinţele timpului şi ale pieţei este esenţială pentru ca afacerile să prospere. Săptămâna aceasta vorbim despre o afacere care s-a adaptat și a acceptat inovația plasticului biodegradabil. Așa a apărut brandul Biodeck, primul și singurul din România axat pe ambalaje 100% biodegradabile făcute din plante.

Este povestea unor antreprenori cu viziune care au adus în țară o practică des întâlnită în Occident. Din afacerea lor se naște o întrebare fundamentală: Cum ar fi să promovăm România ca fiind prima țară din Uniunea Europeană care renunță complet la produsele din plastic, poluante, în favoarea plasticului biodegradabil, ecologic?

Urmăriți în cele ce urmează un material semnat Edițiadedimineață.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. […] Edițiadedimineață.ro și-a propus să vă prezinte poveștile oamenilor cu inițiativă și idei. Vă arătăm și de data aceasta o altfel de Românie, una a dezvoltării care continuă să facă pași importanți înainte, mulțumită unor proiecte inedite care au în spate antreprenori hotărâți să ne arate că se poate și altfel. Adaptarea la cerinţele timpului şi ale […] …read more […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.