Site icon Editia de Dimineata

Biografia lui Demi Moore. „Cum e să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?”

O mamă alcoolică, droguri, viol, mariaje nereușite, depresie, succes, iată câteva repere care fac parte din biografia lui Demi Moore.

Oare drumul actriței către succes a fost unul simplu?

Răspunsul îl aflăm cu toții chiar de la Demi Moore, care ne invită în lumea ei scandaloasă, traumatizantă, dar și plină de împliniri.

Povestea actriței este un adevărat roller-coaster: de la o copilărie plină de nesiguranță și îndoieli, o relație tumultuoasă cu mama sa la success și faimă, iar de la succes și faimă la incertitudinea că este o mamă și o actriță bună.

Cartea nu este numai o autobiografie, dar și o lecție pentru cititori.

Biografia lui Demi Moore. Povestea violului

Demi Moore spune la un moment dat: „Dacă porți în suflet apăsătoarea greutate a rușinii și a traumelor nerezolvate, oricâți bani și oricât success și celebritate ai avea, nu înseamnă nimic“.

Demi Moore a scris în carte, cu sinceritate,  despre problemele pe care le-a avut cu drogurile şi alcoolul la jumătatea anilor 1980. Apoi recidiva. A mai suferit o cădere în 2012, la finalul mariajului cu Ashton Kutcher. Când fiicele ei nu-i mai vorbeau şi ea cântărea 46 de kilograme.

The New York Times  povestește cu lux de amănunte cum i s-a făcut rău în timpul unei petreceri şi a fost spitalizată după ce a fumat canabis sintetic şi a inhalat oxid de azot.

În cartea sa de memorii, actriţa povesteşte şi cum, la 15 ani, a fost violată de un bărbat plătit de mama ei să facă asta. „Cum e să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?”, au fost cuvintele spuse atunci de violator.

Dezvăluirea a fost făcută de către artistă în cadrul emisiunii “Good Morning America”,  în fața jurnalistei Diane Sawyer.

Demi Moore – Din suflet. Autobiografie. Traducere din limba engleză de Maria Adam. Editura RAO, Colecția Memorii, jurnale, biografii. 283 pag.

THE MIDNIGHT SKY, cu George Clooney. Prima colaborare a lui cu Netflix. Când vedem filmul?

Exit mobile version