23 iulie 2024, 8:16

BMW M Motorsport şi LEGO sărbătoresc pasiunea pentru curse cu un nou set de modele

Cu un nou sezon din motorsport care doar ce a început, colaborarea dintre BMW M Motorsport şi producătorul de jucării LEGO a produs un nou set Speed Champions care este destinat să capteze imaginaţia.

Noua apariţie va alimenta entuziasmul în rândul tinerilor fani ai motorsportului de la vârsta de 9 ani, dar va oferi şi o experienţă autentică de construcţie şi joc pentru colecţionarii mai maturi.

Cu 676 de piese în total, acest set detaliat le permite constructorilor să recreeze nu una, ci două maşini de curse actuale de la BMW M Motorsport: BMW M Hybrid V8 şi BMW M4 GT3. Aceşti doi competitori vor însemna candidatura BMW M Motorsport pentru glorie la cursele sezonului, inclusiv cele 24 de ore de la Le Mans din 15/16 iunie 2024.

Noii membri miniaturali ai seriei Speed Champions se evidenţiază ca replicile maşinilor originale dezvoltate cu atenţie. Caracteristicile de design autentic includ un livery BMW M Motorsport, elemente difuzoare proeminente, ţevi de eşapament impresionante vizual şi spoilere dinamice, precum şi un interior realizat cu o atenţie deosebită pentru detalii.

În plus, acoperişurile celor două miniaturi pot fi demontate pentru a permite ca figurinele pilotului furnizate ca parte a setului să fie introduse în cockpiturile respective. Scena este pregătită pentru curse palpitante roată la roată în camerele copiilor de pretutindeni.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol