24 iunie 2024, 5:45

Bookfest 2024. Ce cărți găsim la Editura Pandora M

Astăzi se deschid porțile Salonului Internațional de Carte Bookfestmotiv de bucurie atât pentru adulți, cât și pentru copii. Și cum ediția din acest an se suprapune cu 1 iunie – Ziua Internațională a Copiilor, Editura Pandora M a pregătit pentru micii săi cititori o mulțime de titluri noi, dar și ateliere de lectură și desen.

Titlurile Pandora M din colecțiile PanDALiterati și Young Adult vă așteaptă în standul Grupului Editorial Trei din Pavilionul B2 Romexpo. Vizitatorii vor beneficia de reducere de 30%, de o selecție de titluri la jumătate de preț, de cărți la 10 lei și o ofertă specială: la 5 cărți pentru copii cumpărate vor primi cadou un sac PanDA (excepție fac titlurile din campaniile promo 50% și 10 lei).

Lansări

Continuăm seria de cărți scrise de autorii români cu Miko, simpatica vulpița polară albăstrie într-o nouă poveste imaginată de Andreea Iatagan și ilustrată de Diana Tivu – Miko și Soarele. De această dată Miko trebuie să facă față unei veri polare mai fierbinți ca niciodată și să ajute Soarele să îşi mai domolească dogoarea.

Veți afla mai multe despre aventura lui Miko chiar de la Andreea Iatagan și Diana Tivu, sâmbătă, 1 iunie de la ora 11.00, în standul Bookfest Junior.

Și pentru că v-am promis povești ilustrate pentru toate vârstele iată un titlu perfect pentru copiii de la 9 la 99 de ani – Basmul cămilelor de Marin Mălaicu-Hondrari cu ilustrații de Adela Maria Calistru. Un basm amuzant cu ființe miraculoase, obstacole și încercări greu de trecut și bineînțeles… cămile. Iar dacă și voi vreți să învățați s-o desenați pe cămila din Basmul cămilelor atunci nu trebuie să ratați întâlnirea cu ilustratoarea poveștii, Adela Maria Calistru, de duminică, 2 iunie, ora 11.00, standul Bookfest Junior.

40 de ani de Pettson & Findus

Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la prima carte cu Pettson & Findus scrisă și ilustrată de Sven Nordqvist, așa că ne-am dorit ca la această ediție de Bookfest toți fanii acestor personaje să sărbătorească alături de noi. Pe lângă micile surprize pe care vi le-am pregătit avem și o carte de colorat nou-nouță, perfectă pentru zilele libere din vacanța de vară – Pettson și Findus colorează.

Lista noutăților din colecția PanDA continuă cu două titluri fabuloase semnate de Mauri Kunnas – Regele Arthur și cavalerii mesei rotunde – o călătorie într-o lume plină de spirit cavaleresc, darts și domnișoare aflate la ananghie și Ferma din Cuțulești – o poveste colorată, amuzantă și educativă despre viața la țară din trecut.

Nu lipsește de la Bookfest nici MOG, pisica preferată a tuturor copiilor, cu o minunată cărtică pentru cei mici – Puii lui Mog. Eu şi Mog, scrisă și ilustrată de Judith Kerr.

Deschidem seiful familiei Brownstone și descoperim acolo cartea Arthur și sfoara de aur, primul volum din seria Legendara Colecție Brownstone de Joe Todd-Stanton. Călătorim alături de Arthur pe tărâmul vikingilor – un loc plin de obiecte magice, zei puternici și fiare mitologice care trebuie învinse!

Tot în colecția PanDA de la Editura Pandora M o să descoperiți o nouă carte perfectă pentru a fi iubită și citită cu voce tare – Cea mai bună îmbrățișare de Smriti Halls și Alison Brown și Giganticul Hopa-Țop, o poveste memorabilă scrisă de Julia Donaldson și ilustrată de Helen Oxenbury.

 

Cine este Taylor Swift

Pentru copiii mai mari am pregătit două titluri noi din seria Cine? Ce? Unde? – Cine este Taylor Swift? și Istoria Lumii.

Descoperiți-o pe adevărata Taylor Swift, unul dintre cei mai de succes și îndrăgiți muzicieni ai secolului 21 în cartea Cine este Taylor Swift?. O biografie amuzantă și minunat ilustrată despre talentata cântăreață care își scrie propriile cântece și cântă la mai multe instrumente, inclusiv chitară și pian.

Istoria Lumii este reunirea a 150 de teme din seria Cine a fost? într-o singură carte care aduce o nouă perspectivă asupra evenimentelor globale, începând din preistorie, antichitate și până în epoca contemporană.

Tinerii noștri cititori se vor bucura de titlurile noi din colecția Young Adult care vor fi publicate începând din această vară la Editura Pandora M.

Povești spuse pe limba apei de Ava Reid este un roman fantasy cu elemente gotice în care forțe întunecate, lumești sau magice, conspiră împotriva personajelor principale Effy Sayre și Preston Héloury, iar adevărul i-ar putea duce pe amândoi la pieire. O poveste romantică, întunecată și tulburător de misterioasă.

Casa Marionne, volumul I dintr-o serie fantasy romantică scrisă de J. Elle, desfășurată în timpuri moderne, un text impregnat de o atmosferă complet amețitoare, cu o dragoste interzisă și o magie neagră care ar putea distruge totul. De asemenea, veți găsi în standul nostru o nouă carte de la autoarea bestsellerului HeartstopperAlice Oseman – Radio Silence.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol