CITIRE

Bora Bora de România. Unde găsim acest loc unic

Bora Bora de România. Unde găsim acest loc unic

Cea mai spectaculoasă stațiune turistică din România se ascunde în județul Caraș-Severin și își așteptă turiștii cu cele mai frumoase peisaje, promițând un sejur de vis!

Îți doreai de mult să ajungi în Bora Bora sau Maldive? Visai la o vacanță în căsuțele suspendate pe apă? Acum totul poate deveni realitate, deoarece o stațiune similară se află chiar în țara noastră și în plus are tarife mult mai mici.

Mai exact, în Berzasca, județul Caraș-Severin, s-a construit recent prima stațiune lacustră, proiect ce s-a derulat pe baza Fondurilor Europene.

businessmagazin.ro

Aproximativ 30 de căsuțe stau suspendate pe piloni deasupra Dunării, fiind legate de pontoane. Pe lângă imagini vii superbe, aici veți avea parte de aer condiționat, televiziune prin cablu, bucătărie și baie.

În altă ordine de idei, complexul este dotat cu piscine, restaurante, alei de promenadă, o pistă pentru biciclete, un punct de belvedere și un port turistic. „Casele Lacustre” sunt bungalow-uri ce pot caza 4 persoane (2 adulți și 1 copii).

Pentru proiectul „Dreptul la Dunăre” s-au cheltuit aproximativ 1.800.000 lei, informează businessmagazin.ro.

Din alte surse se zvonește că alte 15 case lacustre vor fi construite în oglindă, în satul unic Berzasca. Tot aceste surse confirmă faptul că o altă firmă se va ocupa de partea a doua a proiectului, complexul Pelican, iar o a treia etapă a proiectului se pare că prevede și un restaurant!


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.