9 august 2020, 23:17

Boris Johnson și logodnica sa au devenit părinții unui băieţel

Prim ministrul britanic Boris Johnson și logodnica sa Carrie Symonds au anunțat nașterea fiului lor. Premierul Johnson a revenit luni la lucru după îmbolnăvirea de Covid-19, iar Symonds a avut și ea simptomele bolii, dar a reuşit să se refacă mai rapid decât premierul, care a ajuns chiar şi la terapie intensivă.

O purtătoare de cuvânt a premierului a spus că atât mama, cât și bebelușul „se simt foarte bine”.

Prim ministrul si domnișoara Symonds sunt încântați să anunțe nașterea unui băiețel sănătos la un spital din Londra în cursul acestei dimineți„, a adaugat ea.

Felicitări

Părinţii au fost felicitați imediat atât de colegi de cabinet ai premierului, precum ministrul Sănătății, Matt Hancock, cât și de adversari politici ai acestuia, precum liderul Partidului Laburist și al opoziției, Keir Starmer, și de șefa Executivului scoțian, lider al Partidului Naționalist Scoțian (SNP), Nicola Sturgeon, precum și de cel mai înalt prelat al Bisericii Angliei, Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

Premierul Johnson, în vârstă de 55 de ani, și Symonds, 32 de ani, au anunțat în martie că așteaptă un copil la „începutul verii” și că s-au logodit la sfârșitul anului trecut. Ei sunt primul cuplu necăsătorit care s-a mutat împreună la Downing Street 10, reședința oficială a prim-ministrului britanic.

Este primul copil pentru Symonds, însă al cincilea pentru premierul Johnson, care are patru copii din căsătoria cu Marina Wheeler de care a divorțat, sentința fiind pronunțată în februarie 2020.

După convalescenţă

Premierul Johnson a revenit luni la muncă, după ce a testat pozitiv cu coronavirus la 27 martie și a fost internat în spital, dintre care trei zile le-a petrecut la terapie intensivă. Symonds a suferit, de asemenea, simptome ale bolii.

În luna martie, premierul Johnson anunțase că-și va lua concediu de paternitate la nașterea copilului, dar nu este clar dacă în actuala situație de criză generată de pandemia de coronavirus el va da curs acelui anunț.

Sursa foto: Sky News


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.