7 ianuarie 2023, 10:26

BRANSON. O serie documentară despre viața lui Richard Branson vine pe HBO Max

Seria documentară în patru părți, regizată de Chris Smith („100 Foot Wave”), prezintă numeroasele aventuri în afaceri ale celebrului antreprenor Richard Branson. Primul episod din cele patru este disponibil pe HBO Max, urmând ca restul de episoade să fie difuzate, pe rând, în fiecare vineri.

Înainte de a face posibil un zbor istoric, fiind primul pasager ce ajunge în spațiu cu propria navă, în iulie 2021, antreprenorul miliardar Richard Branson poartă o conversație cu apreciatul regizor Chris Smith despre riscul la care se expune.

În această serie documentară, Smith ne poartă într-o călătorie amplă și intimă de-a lungul a 70 de ani, începând cu copilăria lui Branson, fiul rătăcitor al unei mame energice și severe din Marea Britanie, și continuând cu îndrăzneala lui extremă care l-a ajutat să își extindă afacerile și să își promoveze brandurile, explorând pe parcursul celor patru episoade pofta insațiabilă pentru aventuri cu mize mari, culminând cu lansarea zborului spațial comercial.

Îmbinând informații intime de la membrii familiei, asociați de afaceri și jurnaliștii, cu decenii de filmări de arhivă și personale, BRANSON dezvăluie omul din spatele numeroaselor afaceri de succes și aventuri.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol