20 iunie 2024, 1:51

BraSHOPia: Târgul de primăvară Amorţisor va avea loc pe 24 și 25 februarie la Brașov

„Amorţisor” este un târg de primăvară programat în perioada 24-25 februarie, la hotel Aro Palace din Brașov. La târg vor putea fi găsite produse şi cadouri originale şi autentice realizate de artiştii şi artizanii din proiectul BraSHOPia.

Ediţia din acest an celebrează două dintre cele mai frumoase tradiţii româneşti, anume Dragobetele şi Mărţişorul.

La târg vor putea fi găsite produse şi cadouri originale şi autentice realizate de artiştii şi artizanii din proiectul BraSHOPia.

Târgul va fi deschis între orele 10:00 şi 20:00.

„Este un proiect care vine să sprijine artiştii şi artizanii din Braşov, dar nu numai, pentru că ne dorim să încurajăm acest stil de shopping responsabil şi sustenabil şi vrem să sprijinim comunităţile creative locale din care facem şi noi parte.

Eu şi partenera mea, Getty Tatomir, avem brand-ul nostru. Vom avea aproape orice” de la articole vestimentare la lumânări, la mărţişoare, bineînţeles, de toate felurile, mărţişoare din plante, mărţişoare din materiale preţioase.

Avem tot felul de produse cosmetice, toate naturale. Bineînţeles că asta este una din componente”, a spus organizatoarea evenimentului, Laura Bercean, pentru Radio România Brașov.

Pentru vizitatori există o taxă de intrare de 5 lei, care va fi donată integral Asociaţiei BertaLand, organizaţie care se ocupă cu îmbunătăţirea calităţii vieţii seniorilor, copiilor şi animalelor prin sprijin material şi emoţional, terapii conexe şi socializare activă.

Copiii şi tinerii sub 18 ani vor avea acces gratuit.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol