27 februarie 2021, 17:22

„Bravo” pentru Angela Gheorghiu, celebra soprană distinsă la Teatrul Balșoi din Moscova

Renumita soprană românească Angela Gheorghiu a primit premiul Global Star la ceremonia de decernare a Premiilor Internaționale de Muzică Bravo la Teatrul Balșoi din Moscova, pe 19 martie. Actorul american John Travolta, oaspete de onoare al evenimentului, a fost cel care i-a înmânat premiul, potrivit Libertatea.ro.

Premiile internaționale de muzică Bravo reunesc reprezentanți din Japonia, China, Indonezia, Malaezia, Coreea, Mongolia, India, Singapore și Comunitatea Statelor Independente (CSI), pentru a selecta cel mai valoros artist din muzica clasică și populară.

Angela Gheorghiu este una dintre cele mai cunoscute soprane românești. S-a născut la Adjud, în 1965, iar mai târziu a urmat Școala de Muzică din București, absolvind Universitatea Națională de Muzică București.

Angela Gheorghiu alături de John Travolta – Sursa libertatea.ro

Soprana, o apariție întotdeauna spectaculoasă, a făcut senzație purtând o rochie roșie care amintea de ținutele pe care le purta pe cele mai mari scene din lume atunci când cânta operă. Pe lângă premiul pe care l-a primit în cadrul galei, Angela Gheorghiu a și încântat audiența cu un recital împreună cu tenorul italian Vittorio Grigolo.

Ediția de anul acesta a galei BraVo de la Moscova a adunat unele dintre cele mai mari nume ale muzicii clasice mondiale, dar și invitați de renume precum actorii John Travolta și Hellen Mirrer sau cântărețul Michael Bolton.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.