20 aprilie 2021, 12:54

Bucharest Marathon sau biletul către Tokyo pentru atleții de elită

Alergători de elită în număr de 250 vor lua startul în cadrul cele de a XIII-a ediții a  Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON.

Oportunitate

Astfel, Bucureștiul va deveni, la 11 octombrie, una dintre puținele destinații la nivel mondial, care, în 2020, oferă atleților oportunitatea de a obține un loc într-un clasament acreditat internațional, care să le permită acestora calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Acest eveniment va fi marcat și de prezența flăcării maratonului de la Atena, simbol al performanței, care va sosi la București împreună cu delegația elenă.

Fizic și virtual

Astfel, maratonul se va desfășura fizic pentru alergătorii profesioniști (250 de participanți), în data de 11 octombrie și virtual în perioada 11-18 octombrie, pentru alergătorii care, deși nu pot fi împreună fizic, doresc să rămână prezenți în calendarul competițional și să adauge colecției personale și medalia ediției anului 2020.

Alergătorii deja înscriși vor fi automat transferați la ediția din 2021 și vor primi ca bonus un voucher pentru participarea gratuită la ediția virtuală RBBM 2020, reînscrierea fiind necesară în acest caz.

#RunRomania Virtual Run Week

Participanții la competiția “#RunRomania Virtual Run Week” optează încă de la înregistrare pentru una dintre cauzele sociale sau de mediu, pe care aleg să o susțină, și au posibilitatea de a lua startul de oriunde din lume, la una dintre cursele de 42 km, 21 km, 15 km, 10 km și 5 km, pe traseele alese de ei înșiși, având la dispoziție 7 zile pentru a finaliza cursa, în perioada 11-18 octombrie.

Bucharest RUNNING CLUB va transmite în data de 11 octombrie, în direct pe pagina de Facebook a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania competiția atleților de elită, iar în săptămâna 12-18 octombrie interviuri și imagini cu alergătorii participanți la ediția virtuală și cauzele pentru care au ales să alerge, anunță organizatorii pe pagina lor oficială.

Sursa foto: playtech.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.