1 decembrie 2021, 7:41

București: o nouă zonă de promenadă și agrement în sectorul 6

Consiliul Local al Sectorului 6 din București a adoptat o hotărâre cu privire la achiziţionarea unor terenuri limitrofe străzii Liniei. Acestea vor fi folosite ulterior pentru amenajarea unor zone pietonale de promenadă şi de agrement.

Noul proiect prevede începerea unui proiect amplu proiect de investiţii care urmăreşte:

„să valorifice potenţialul zonei, prin extinderea şi modernizarea străzii Liniei, refacerea sistemului rutier, precum şi prin amenajarea unor zone pietonale de promenadă şi de agrement, în beneficiul locuitorilor Sectorului 6 şi nu numai”.

Această solicitare vizează ambele variante, atât achiziţionarea, cât și exproprierea terenurilor. În acest mod, se păstrează posibilitatea de a se opta pentru varianta care se va dovedi cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

În vederea stabiliriii ofertei mai avantajoase din punct de vedere financiar, Primăria S6 va face demersuri concrete în ambele direcţii, respectiv contractarea de servicii juridice pentru stabilirea valorii de piaţă a imobilului expropriat, cât şi solicitarea oficială a unei oferte de vânzare din partea persoanei care deţine terenul respectiv.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.