18 mai 2024, 14:07

Bucurie pentru cinefilii din București. Zeci de filme vor rula la Bucharest Film Awards

Noua ediție a festivalului internațional de film independent, Bucharest Film Awards, le oferă cinefililor ocazia de a urmări o selecție de peste 50 de filme din 40 de țări. Cu mic, cu mare, bucureștenii sunt așteptați începând cu ziua de joi, 12 octombrie, timp de 3 zile la festival, pentru a se bucura de o experiență cinematografică unică.

În cadrul festivalului veți putea experimenta și realitatea virtuală la VR Corner Cinema sau vă puteți transforma chiar în actorii unui film celebru, prin intermediul instalației Chroma Wall și a imaginilor computerizate generate (computer generated image). Bucureștenii vor putea, de asemenea, să voteze filmul favorit, să urmărească harta interactivă a proiecțiilor sau să vizioneze filmele livestream, totul prin intermediul unei aplicații pentru smartphone-uri. Iar pentru a da startul maratonului de filme așa cum se cuvine, în deschiderea festivalului va concerta Lana MacIver, cântăreață, actriță și regizoare premiată la Portobello.

Mai mult decât atât, vă puteți bucura de experiența cinematografică în mod gratuit. Festivalul va fi găzduit de Unteatru, The Institute, Centru și Copper’s Pub.

 

[Sursă imagine: stiriletvr.ro]

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol