30 martie 2020, 1:09

Winter is coming la Mega Mall București! Crezi că poți să-i faci față Regelui Nopții?

Sezonul 7 din Game of Thrones și-a meritat așteptarea, fiind plin de răsturnări de situaţie şi momente tensionate însă, fanii serialului sunt iar puși în situația de a sta cu sufletul la gură, până la apariția ultimului sezon în 2019, după cum se speculează. Mega Mall București încercă să facă așteptarea mai ușoară și îi invită pe fanii serialului să se pună în piele lui Jon Snow sau a lui Tormund Giantsbane și să găsească o soluția de a scăpa de soarta crudă a vieții de dincolo de Zid.

Astfel, în această lună, centrul comercial va găzdui primul escape room mobil din Europa cu tema Game of Thrones care îi pune în dificultate pe concurenți, aceștia fiind nevoiți să apeleze la cunoștințele lor despre serial, să își folosească atenția la capacitate maximă și să învețe să lupte în echipă.

Pentru a rezerva un loc la noul escape room, cei interesați trebuie să cumpere obiecte în valoare de cel puțin 200 de lei din magazinele Mega Mall și apoi să meargă cu chitanțele la Biroul de Informații în aceeași zi pentru a alege ziua și ora la care vor să participe alături de 5 prieteni.

Escape room-ul Game of Thrones se află la primul etaj, între magazinele Douglas și Adidas și este deschis între orele 12:00 și 20:00.

 

[Sursă imagine: gameofthrones.wikia.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.