7 august 2020, 7:27

Bucurie pentru studenți: 200 de universități au lansat cursuri online gratuite

Studenții pot urma acum 600 de cursuri online gratuite oferite de peste 200 de universități din întreaga lume. Aceste lecții sunt numite MOOC (Massive Open Online Courses) – adică o serie de cursuri online cu deschidere către publicul larg.

Sursă imagine: sharingame.org

În ultimele trei luni, cele 200 de universități au anunțat lansarea lecțiilor online, fiind pe mai multe domenii de interes pentru studenți, cum ar fi: Știința Calculatoarelor, Matematică, Programare, Date Științifice, Educație, Medicină și Educație, Afaceri, Dezvoltarea Personală, Inginerie, Artă și Design, cât și Știință, informează Qz.com.

Sursă imagine: tumblr.com

Multe dintre aceste cursuri nu au o dată limită de înscriere și nici nu trebuie urmat un orar anume, lecțiile fiind concepute pentru a învăța singur.

Printre cele 200 de lecții online regăsim:

Lista completă a cursurilor o puteți găsi AICI

[Sursă imagine cover: handsonturkish.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. […] Introducere în limbajul SQL – Universitatea din Michigan Responsabilitatea Socială Corporativă (CSR): O abordare strategică de la Universitatea din Pennsylvania Influența de la Universitatea din Pennsylvania Managementul personalului pentru bibliotecile publice de la Universitatea din Michigan Contabilitate pentru luarea deciziilor de la Universitatea din Michigan Companii de evaluare de la Universitatea din Michigan Modele 3D pentru realitate virtuală – Universitatea London International Programmes Minunile Egiptului Antic – University din Pennsilvania Istoria Islamico-Arabă: De la triburi la imperii – Universitatea din Tel Aviv Algoritmi: Design și Analiză – Universitatea din Stanford Management și Securitate a Serverelor Linux – Universitatea din Colorado Politici de securitate cibernetică în domeniul aviației și infrastructura Internetului – Universitatea din Colorado Importanța cercetării – Universitatea Deakin Energie și Pământ: Combustibili fosili, Combustibil alternativ și Energie Regenerabilă – Universitatea din Ohio Lista întreagă o găsiți AICI […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.