21 iunie 2024, 5:18

Cadouri sub 100 de lei pentru cea mai bună prietenă

Prietenia este un lucru special şi merită preţuită ca atare. Oamenii care ne sunt alături atunci când avem nevoie de ei, cei cu care sărbătorim momentele frumoase şi împărtăşim râsete şi voie bună, merită toată atenţia şi grija noastră. De aceea, este o idee inspirată să îi arăţi celei mai bune prietene cât de mult o iubeşti, cu un cadou pe măsură. Nu ai nevoie de un buget mare, ci poţi găsi şi produse la preţuri accesibile.

Iată ce cadouri sub 100 de lei poţi să alegi pentru cea mai bună prietenă:

Produse de îngrijire

Cu siguranţă ştii deja ce produse de îngrijire foloseşte cea mai bună prietenă a ta, aşa că va fi uşor să alegi un astfel de cadou pentru ea. Îndreaptă-te către loţiuni de corp, seruri pentru fata, creme hidratante sau chiar măşti faciale. Cu un buget de 100 de lei poţi să achiziţionezi mai multe produse sau chiar un singur produs de la un brand renumit.

Piese vestimentare

Un buget de 100 de lei este suficient pentru a achiziţiona o piesă vestimentară de calitate, fie online, fie din mall. Cauta haine care ştii că sunt pe gustul prietenei tale, mai ales că sigur îi ştii deja gusturile şi măsurile. Printre cele mai simple alegeri se număra tricourile, rochiile şi puloverele.

Cadouri personalizate

Prietenia merită celebrata, iar cadourile personalizate sunt o super opţiune. Achiziţionează cadouri personalizate care să vă reprezinte, cu mesaje ce au o semnificaţie pentru povestea voastră. De la căni şi tricouri până la bijuterii sau accesorii, ai o gamă largă din care să alegi atât în magazine, cât şi online.

Produse de make-up

Dacă prietena ta cea mai bună este pasionată de machiaj, atunci produsele de make-up reprezintă cadoul potrivit. Cu 100 de lei poţi cumpăra unul sau mai multe produse de calitate, de la mascara şi până la palete de farduri sau rujuri. Este de preferat să nu alegi fond de ten, pudră sau concealer, deoarece găsirea nuanţei potrivite te poate pune în dificultate.

Decoraţiuni

Dacă vrei să îi oferi prietenei tale un dar simplu şi de bun-gust, îndreaptă-te către decoraţiuni pentru casa. Suma de 100 de lei este mai mult decât suficientă pentru produse precum lumânări parfumate, vaze sau paturi pufoase. Magazinele online, dar şi cele fizice tip home & deco oferă o varietate mare de produse, la preţuri pentru toate buzunarele.

Experienţe speciale împreună

Atunci când îi faci un dar prietenei tale, îţi poţi oferi şi ţie unul în acelaşi timp. Mai exact, poţi achiziţiona experienţe de care să vă bucuraţi împreună. Alege o zi de SPA pentru voi două, bilete la concert sau bilete la teatru ori la film. Important este să selectezi o activitate care va place amândurora.

Un brunch

Cadoul pentru prietena cea mai bună poate fi lucrat chiar de mâinile tale. Invit-o la tine pentru un brunch homemade. Pregăteşte reţete care sunt pe gustul vostru, serviţi un pahar de prosecco şi bucrati-vă de subiectele de discuţie preferate.

Cărţi

Dacă prietena ta iubeşte lectură, atunci cărţile sunt cea mai bună variantă de cadou. Cauta titluri care ştii că i-ar plăcea, poate chiar o carte pe care ştii că o doreşte, însă se găseşte greu sau nu a apucat să o cumpere. Pentru a face cadoul mai drăguţ, adăugă şi un mesaj din partea ta pe prima pagină a cărţii.

Accesorii

Poţi oferi în dar accesorii foarte cool, de la căşti şi până la huse de telefon sau de laptop. O husă pentru laptop este o super idee dacă ştii că prietena lucrează mult de acasă sau de la cafenele. Găseşti o mulţime de modele de huse de laptop la preţuri sub 100 de lei, atât online, cât şi-n mall-uri.

În afară de huse de laptop, te mai poţi îndrepta şi către accesorii fashion, precum fularele sau eşarfele.

În căutarea darului pentru cea mai bună prietenă, un buget de 100 de lei sau chiar mai mic îţi oferă o mulţime de variante, de la produse de îngrijire şi până la haine, albume foto sau decoraţiuni.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol