10 decembrie 2023, 18:32

Călătorii CFR pot cumpăra online abonamente de transport valabile o săptămână sau o lună, anunță operatorul feroviar

Călătorii CFR pot cumpăra online, începând de joi, abonamente de transport valabile o săptămână sau o lună, a anunțat operatorul feroviar de stat, citat de clubferoviar.ro.

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, pasagerii au la dispoziție titluri de călătorie de tip abonamente lunare și săptămânale în format digital. Acestea se achiziționează online, astfel:

  • prin website-ul www.cfrcalatori.ro numai în cazul abonamentelor lunare și săptămânale cu plată integrală, încărcate pe suportul tip ”Card Transport”, procurat deja de la casele de bilete;
  • prin aplicația pentru telefon “CFR Călători bilete online”;
  • sub formă de COD QR cu elemente dinamice generat pe telefon, în cazul abonamentelor cu plată integrală și a abonamentelor lunare pentru elevii și studenții care și-au creat profilul de elev/ student cu ID-ul aferent. Codul QR este asociat telefonului care se regenerează automat în cadrul aplicației mobile;
  • încărcate pe suportul de tip ”Card Transport”, în cazul abonamentelor cu plată integrală.

Abonamentele cumpărate prin aplicația “CFR Călători bilete online” sub formă de COD QR dinamic pot fi utilizate numai pe ruta și la rangul de tren pentru care au fost emise. În această etapă de dezvoltare a aplicației, este posibilă rezervarea locului de la personalul de tren, în măsura în care există locuri libere.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol