7 iunie 2020, 11:10

Calendarul evenimentelor de afaceri și tehnologie din 2019

Anul acesta există o mulțime de evenimente de afaceri și tehnologie care au loc în București și Cluj-Napoca. Acestea vor fi gazdele unor evenimente de interes pentru oamenii de afaceri, antreprenori, dar și pentru pasionații entuziaști de tehnologie și nu numai. Oferta este variată și acoperă mai multe domenii, de la impozite, marketing și social media, la robotică și inovare sau evenimente axate pe afaceri. Iată lista noastră din 2019:

Februarie

Forumul TaxEU – ediția din acest an va fi organizat în perioada pe data de  14-15 februarie, la JW Marriott din București. Evenimentul se concentrează pe legislație și fiscalitate și este dedicat specialiștilor din domeniu.

Un alt eveniment este și „Forumul Digital Marketing” – 21-22 februarie, la Hotelul JW Marriott din București.

Pentru iubitorii de călătorii „Târgul de Turism din România – ediția de primăvară” este programat pentru 21-24 februarie la Romexpo din București.

În plus, nici pasiionații de social media nu sunt uitați în luna februarie. „Social Media Summit”are loc pe 27 februarie, la ARCUB din București.

Martie

Conferința de branding a angajatorilor” de pe 6-7 martie, la JW Marriott sau „Summitul liderilor de afaceri din România reunește întreprinzători, directori executivi și vorbitori locali și internaționali” vor fi printre primele evenimente ale primăverii. Ediția din acest an a „Summitului liderilor de afaceri din România” va fi organizat în perioada 13-14 martie la JW Marriott din București.

Un alt eveniment așteptat este și „Startup Weekend Cluj” de pe 15-17 martie, la sediul Telenav din Cluj-Napoca.

„Forumul european de robotică” din 20-22 martie, are loc la București. Aici sunt așteptați peste 1000 de experți europeni în domeniul roboticii să participe la cea de-a zecea ediție a conferinței.

„Summit-ul Summit-ului Europei” va avea loc între 21-22 martie, la Cluj-Napoca, concomitent cu „Conferința internațională privind excelența în afaceri”,  la București.

Aprilie

Pentru luna aprilie sunt programate două conferințe: „Conferința Cloud” de pe 11 aprilie, la Crowne Plaza București și „Codecamp Cluj-Napoca” din 13 aprilie, la Grand Hotel Italia din Cluj.

Mai

„Brand Minds” unul dintre cele mai mari summit-uri de afaceri ale anului are loc pe 10 mai, la Sala Palatului din București, în timp ce la Romexpo, pe 14-17 mai șoferii sunt așteptați la „Salonul de Invenții și Inovații”. 

În plus „București Tech Week” este împărțit anul acesta în mai multe evenimente (cum ar fi Tech Expo și Summit-urile de afaceri), care va fi organizate la București între 20 mai și 26 mai.

„Summit-ul GPeC” unul dintre evenimentele de top în domeniul  eCommerce din România a programat ediția de primăvară din acest an pentru 27-28 mai și se va desfășura la București.

 

Octombrie

„Microsoft Tech Day” se poate întoarce cu o nouă ediție în acest an. Evenimentul de anul trecut a fost organizat în octombrie, însă pentru acest an organizatorii nu au stabilit încă o dată exactă.

„Conferința globală IAA” a fost organizată în octombrie anul trecut și a adus Casa de Carduri lui Robin Wright la București. Organizatorii se gândesc să revină și anul acesta în București.

Noiembrie

Ediția de anul trecut a conferinței „Cum să Web” a fost organizată în noiembrie, la București. Evenimentul se întoarce cu o ediție nouă în acest an, iar detaliile vor apărea cel mai probabil pe site-ul evenimentului.

Conferina „DefCamp”privind securitatea informatică și hacking ajunge anul acesta la cea de-a zecea ediție. Anul trecut, aceasta a fost organizata tot în luna noiembrie.

Sursă: www.romania-insider.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.