21 iunie 2024, 7:12

Cameră digitală miniaturală funcțională, care poate produce fotografii similare picturilor în acuarelă

Producătorul japonez Kenko Tokina a lansat Pieni M, o cameră digitală miniaturală funcțională, care poate produce fotografii similare picturilor în acuarelă și poate înregistra videoclipuri precum în zilele de glorie ale camerelor video compacte, scrie designboom.com.

Pasionații de fotografie sau cei care doresc să se întoarcă în era nostalgică a apariției camerelor digitale, pot lua cu ei oriunde Pieni M, deoarece camera digitală miniaturală funcțională este cât o palmă de mare, poate fi ținută între două degete pentru a fotografia și a realiza videoclipuri, și poate fi purtată pe gât cu ajutorul curelei incluse. Producătorul afirmă că Pieni înseamnă „mic” în finlandeză, iar în acest caz, produsul chiar are numele care i se potrivește.

La o primă vedere, Pieni M pare a fi o cameră de jucărie. Datorită ecranului LCD care arată imaginile și videoclipurile înainte de a le salva, acest fapt consolidează ideea că aceasta este o cameră digitală miniaturală funcțională, doar o versiune mai mică a unui model deja compact.

Este suficient de mică și ușoară pentru a fi ținută între degetele utilizatorului, iar comutarea între înregistrarea video și fotografierea este la îndemână, cu un buton pe lateralul camerei. Vociile sunt înregistrate de asemenea, deoarece Pieni M înregistrează și sunetele din împrejurimi.

Mai multe detalii, AICI

Foto: Kenko Tokina


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol