22 ianuarie 2022, 14:09

Campania de donare de sânge. Alergătorii, încurajaţi să participe

Iubitorii de alergare sunt chemaţi să doneze sânge în perioada 6-20 decembrie, în cadrul campaniei #MyBloodIsGold, organizată de comunitatea 321sport.

Pe 6 decembrie ne vom uni forţele cu alte comunităţi de alergare din România, cu competiţii de profil şi cu lideri de opinie şi vom transforma sângele în aur pentru că mulţi oameni au mare nevoie de ajutorul nostru. O donare de sânge salvează trei vieţi. Împreună, reuşim să fim mai buni şi mai puternici şi să îi ajutăm pe cei care au cu adevărat nevoie de noi. Dacă nu puteţi merge chiar pe 6 decembrie, donaţi oricând până pe 20 decembrie„, a declarat Radu Restivan, fondatorul 321sport.

Organizatorii anunță că oricine poate dona sânge.

În România există cel puţin un centru în fiecare judeţ: https://www.donare-sange.ro/centre

Primele 300 de persoane care vor face dovada donării vor primi Kitul Donatorului. Pentru a-l primi, participanţii trebuie să facă o poză stickerului aplicat pe carnetul de donator şi să o urce în formularul: https://bit.ly/KitulDonatorului.

Prima donare de sânge a comunităţii 321sport a fost în noiembrie 2015, la câteva zile după tragedia de la Colectiv, când medicii lansau mesaje despre lipsa de sânge pentru pacienţi. De atunci, 321sport a organizat cel puţin două donări de sânge în fiecare an, implicând sute de alergători în demersul de a salva vieţi.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.