CITIRE

Campania #salvatipipera – un pas înainte pen...

Campania #salvatipipera – un pas înainte pentru infrastructura din București

Grupul de presă Ringier România alături de tabloidul Libertatea lansează campania#salvatipipera, o inițiativă ce dorește să atragă atenția autorităților cu privire la condițiile precare de infrastructură și de mediu cu care se confruntă peste 65.000 de oameni în cartierul Pipera.

În contrast puternic cu performanțele sale economice, cartierul, care se întinde pe 170 de hectare, are o infrastructură pietonală necorespunzătoare și drumuri rutiere vechi și greu practicabile. Transportul public disponibil nu satisface nevoile zonei, elementele de amenajare ale teritoriului lipsesc, iar dezvoltarea arhitecturală din ultimele decenii nu a încorporat sfaturile specialiștilor.

Ca parte integrată a campaniei, Libertatea va publica zilnic, în edițiile sale online și tipărite, știri, interviuri și trăsături care ilustrează condițiile actuale din Pipera Sud și modul în care ele influențează viața celor care lucrează acolo. Dezbaterile cu oaspeții relevanți se vor difuza zilnic pe pagina de Facebook a tabloidului. Videoclipul promoțional al campaniei folosește o melodie special creată de rapperul român AdLitteram.

Actori importanți ai societății civile s-au alăturat deja demersului pornit de Libertatea și de Ringier România și cer implementarea cât mai rapidă de soluții care să împiedice sufocarea celui mai aglomerat cartier. Printre aceștia se numără Asociația „ProInfrastructura”, Asociația „Metrou Ușor”, Asociația „Construim România”, Asociația Peisagiștilor din România, Asociația pentru Tranziție Urbană și compania WazeRomânia conform paginademedia.ro

Cu aceste instrumente, campania #salvatipipera devine o platformă complexă, ce își dorește să pornească discuții și să găsească soluții pentru o viață mai bună în Capitala României. Ele privesc direct felul în care trăiește o mare parte din populația țării, dar influențează și imaginea pe care partenerii noștri de afaceri o transmit la nivel internațional.

SALVATIPIPERA

Libertatea lansează o campanie pentru salvarea celui mai important cartier de afaceri din Capitală, cartierul Pipera. Aproximativ 65.000 de oameni vin și pleacă din Pipera, în fiecare zi. Nouă ore le petrec la birou, iar trei … în trafic. Cel mai aglomerat cartier de afaceri al României “se sufocă”! Semnează petiția și hai să salvăm împreună Pipera! https://goo.gl/QM9HWP#SALVATIPIPERA

Posted by Libertatea.ro on 18 Martie 2018


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.