26 septembrie 2021, 0:21

Campanie de donaţii pentru un teatru din București. Artiştii sunt nevoiţi să găsească soluţii

Un teatru din Capitală anunță lansarea unei campanii de donaţii.

Sub denumirea  „Independent de viitor”, aceasta este destinată strângerii de fonduri pentru repornirea „motoarelor”.

După un an în care spaţiile culturale pentru arte performative au fost mai mult închise din cauza pandemiei COVID-19 şi fără un sprijin real venit din partea autorităţilor pentru sectorul cultural independent, Apollo111 face un apel la spectatori: pentru a reporni motoarele teatrului, aceştia pot dona 2 euro prin SMS la 8846, îşi pot redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit pentru cauză sau pot face donaţii direct„, a transmis Teatrul independent Apollo111, conform agerpres.ro.

Două scurtmetraje care spun povestea viitorului Apollo111 se află în centrul campaniei.

Pentru realizarea scurtmetrajelor, scenograful Marius Niţu a creat o impresionantă machetă arhitecturală a spaţiului Apollo111, care a prins viaţă datorită unor păpuşi de lemn animate. Vocile primului episod sunt asigurate de actorii Bogdan Dumitrache, Istvan Teglas, Ioana Bugarin, Eduard Trifa şi de Eugen Rădescu. Imaginea este semnată de Vlad Mihuţoiu. Filmul poate fi urmărit pe www.Apollo111.ro„, mai transmite instituția.

Actorii Bogdan Dumitrache, Istvan Teglas şi Ioana Bugarin sunt nevoiţi să găsească soluţii absurde pentru a continua să creeze.

În această campanie s-a alăturat și Radio Guerrilla, iar spectatorii pot dona 2 euro prin SMS la 8846 până în luna august, iar până pe 25 mai îşi pot redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit spre teatru descărcând formularul de pe www.Apollo111.ro.

sursa foto: zilesinopti.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.